Wat doen we?

Ontdek hier wat JVDK Interieur voor jouw project kan betekenen.

Keukens

Een keuken ontwerpen we volledig naar jouw noden en wensen. Een massief eiken keuken, een moderne greeploze keuken. Alles is mogelijk! Wij zorgen voor een totaalpakket waarbij ook het tegelwerk, elektriciteit en sanitair werk tot in de puntjes is uitgevoerd.

Ook voor werkbladen kan U beroep doen op ons. Onze keukenbladen in massief hout, natuursteen geven uw keuken een aparte en warme uitstraling en kunnen perfect geïntegreerd worden. Het op maat gemaakte werkblad voldoet aan al uw wensen qua speciale vormen, randafwerking en uitsparingen waarbij ook de houtsoort en afwerking vrij te kiezen is.

Kasten / Dressing

Een kast mag meer zijn dan enkel een opbergruimte. Toch? Wij maken kasten op maat voor elke toepassing. Een televisiemeubel welke past in je interieur? Een kast welke functioneel is. Een schuine muur op zolder? Die kunnen we toch benutten met een volledige kastenwand? Onze mogelijkheden van kasten tot dressings zijn werkelijk eindeloos. Om tot een kwalitatief resultaat te komen maken we enkel gebruik van de beste materialen. 

Badkamermeubels

De badkamer! De plek waar je van intense rust kan genieten. En daarbij kunnen de juiste meubelen helpen. Een totaal pakket waarbij rekening gehouden is met zowel de functionaliteit als het esthetische. 

Allerhande projecten

Geen project gaan wij uit de weg. Contacteer ons direct als je een uitdaging hebt voor ons.

Afspraak maken.

Afspraken kunnen gemaakt worden van maandag t.e.m. vrijdag van 08u t.e.m. 19u en op zaterdag van 08u t.e.m. 12u.